D5_Image+35_20220302_161652.jpg

Facilități

Bazele proiectului exclusivist North Avenue pornesc de la 4 principii solide: Profesionalism, Calitate, Siguranță și Încredere.

A|B Imobiliare aduce în centrul atenției un proiect rezidențial premium, desfășurat pe o suprafață de peste 12.000 metri pătrați, care cuprinde 102 unități locative: apartamente cu 2, 3, 4 camere și penthouse-uri.

Above & Beyond Luxury

Conceptul este unul orientat spre conturarea și menținerea unui stil de viață armonios în spații atent gândite pentru fiecare utilitate în parte, cu materiale și finisaje la cel mai înalt nivel.

Dezvoltatorul mizează o comuniune a omului cu natura prin intermediul suprafețelor verzi care ating până la 1.100 metri pătrați, dar și prin intermediul teraselor spațioase cu panorame extraordinare.

North Avenue este o capodoperă rezidențială în care clasicul se îmbină cu rafinamentul și eficiența, iar parcul exterior este piesa de rezistență, menită să atragă toate privirile.

D5_Image+33_20220302_162243.jpg
coffee.jpeg

Cafeneaua de lux situată la parterul North Avenue îți va aduce dimineți pline de savoare și zile încununate cu succes.

"Mens sana in corpore sano": o sală de sport cochetă, pregătită pentru antrenamentele tale de zi cu zi, îți stă la dispoziție în North Avenue by A|B Imobiliare.

gym.jpeg

1 minut cu mașina

10 minute cu mașina

15 minute cu mașina

auto-xs.png

North Avenue

Până la
Autostradă

Până la
Mall Băneasa

Până la
Aeroport